Girne Üniversitesi İngiltere’nin Swansea Şehrinde Düzenlenen 2. Uluslararası Mekan Markalaşması Konferansı’nda Başarıyla Temsil Edildi


Girne Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Emete TOROS, Uluslararası Mekan Markalaşma Derneği’nin 5-7 Aralık 2017 tarihleri arasında Swansea’de düzenlemiş olduğu 2. Uluslararası Mekan Markalaşması Konferansı’na üniversitemizi temsilen katılarak bir bildiri sunmuştur.


SSCI İndex’li Quality and Quantity Dergisi’nde yayın yaptıkları konuya paralel olarak, Üniversitemiz akademisyeni Dr. Emete TOROS’un baş yazar olduğu ve Girne Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Yavuz GAZİBEY ile ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışma sonuçlarını “Şehir Markası Oluşturmada Vatandaş Öncelikleri: Analitik Hiyerarşi Yöntemi Kullanılarak İki Şehrin (Lefkoşa ve Girne) Kıyaslanması” başlığı altında konferansta bir bildiri olarak sunmuştur.

Avrupalı akademisyenlerin yanı sıra Amerika, Kanada, Japonya, Çin ve diğer uzak doğu ülkelerinden katılımcılar panele ve sunuma yoğun ilgi göstermişlerdir.